Siri Modul Praktis Intensif (IMPRESIF) Cikgu Rithuwan

wpid-wp-1415067384279.jpg

Gambar menunjukkan salah satu Modul IMPRESIF Cikgu Rithuwan. Cover asal tu atas cadangan pelajar saya.

Berikut adalah contoh modul mengikut bab yang telah saya bangunkan dalam tempoh 2 tahun ini. Modul topikal unik ini, Siri IMPRESIF, merangkumi semua 15 bab. Saya berniat untuk menerbitkan modul ini untuk kegunaan guru dan pelajar Prinsip Perakaunan SPM. Sebarang pertanyaan bolehlah ditulis di ruangan komen.

23 responses

  1. saya berminat nak order kalau diterbitkan, cikgu akaun dari smk tebedu, sarawak

  2. Ok. Selalunya sklh cg a da brp ramai pljr akaun.

  3. Sy berminat.. pls pm detail @ my email…

  4. Saya berminat untuk menggunakan modul ini utk pelajar sy…

  5. Noor azura bt darus

    Cikgu .. boleh saya dapatkan 1 set.. sy cikgu baru yg mngajar p akaun

  6. Sedang dalam proses sama da dijual sebagai kit atau dibukukan. Cg mengajar Tingkatan apa?

  7. kalau ada versi ebook lagi mudah…

  8. rosnah binti jamaluddin

    saya berminat jika ada versi ebook

  9. Saya berminat utk mendapatkan modul cg…

  10. saya berminat untuk dapatkan modul

  11. Assalamulaikum sifu.
    Saya suka tgok blog sifu. Dari ilmu2nya smpai ke komen2 yang sifu balas. memang banyak membantu.

    Saya perlukan nasihat dari sifu.
    Begini, saya seorang lepasan diploma pengajian perniagaan.
    sudah grad tahun 2011. apa pendapat sifu kalau saya sambung ijazah accounting sekarang 2015?
    adakah terlalu lambat untuk saya sambung belajar? apakah banyak perbezaan akaun di sekolah dan semasa di diploma? saya pernah belajar prinsip perakaunan dan sangat meminati akaun semasa di sekolah. Alhamdulillah keputusan subjek akaun tak pernah mengecewakan (dulu2). Tapi, cikgu saya nasihatkan murid2nya untuk tidak memilih course accounting untuk sambung belajar, susah dapat kerja dan ianya subjek yang sukar. kata cikgu saya, Sebab tu saya ambil bisnes. Tapi sekarang baru saya sedar, terlalu banyak peluang pekerjaan sebagai akauntan.

    sekarang saya kerja biasa2, dan berminat untuk sambung belajar. Tapi saya jadi takut bila ramai yang cakap accounting ni subject yang sukar.
    Apa pendapat Sifu?

  12. Ringkas. Sambung belajar. Pilihan bijak. Jika layak mohonlah ijazah perakaunan spt yg awak inginkan.

  13. Oh ya. Accounting memang program sukar dan mencabar tetapi saya percaya dengan kematangan yang telah mekar dalam diri saya percaya awak mampu menangani semua masalah pembelajaran di peringkat ijazah terutama perakaunan. Tawakal kepada Tuhan.

  14. Sy ckgu yg baru mengajar prinsip perakaunan.boleh sy dapatkan modul drpd sifu?

  15. Akan diusahakan. Sila emel saya untuk query lanjut.

  16. Saya berminat dengan modul ini. Bagaimana nak dapatkannya?

  17. Sedang dalam proses untuk penerbitan.

  18. Berminat dengan modul cikgu Dan bimbingan penghasilan kertas3 2015… Sy br mngajar Dan banyak Banda sy tak tahu….

  19. mariana muhammad

    sy sgt bminat dengn modul ini..n juga ebook utk krja kursus ting5 thn ini…

  20. abd. razak bin hashim

    SAYA BERMINAT NAK BELI BUKU NI UTK PELAJAR SAYA..CAM NA NAK BELI?

  21. Saya nak order modul ni ..macm mana yerr

  22. abd razak hashim

    cikgu..saya minat nak beli cam na?

  23. Masih belum offer terbuka. Kalau saya dah ready, insyaAllah saya akan maklumkan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: