Jawapan Prinsip Perakaunan 2007

Korang nak tak jawapan? Kalau nak sifu buat sekarang. Kalau tak nak, sifu buat tahun depan je.

Advertisements

7 responses

  1. bleh jugak sifu..boleh semak jawapan..sifu soalan no 6 K2 tu, dpt untung bersih atau rugi bersih?

  2. Sifu….saya nak jawapan sifu..Thanks….

  3. Prakash dan Ina, tunggu malam ni okay. Sifu akan upload around 8 malam. Baru buat separuh K2. Sifu baru balik, so petang ni sifu buat okay.

  4. Waaa sifu imbangan duga k2 s0alan 1 brapa imbangannya?? Saya tersilap dokumen 9 nota kredit(salinan) ltak kat Jur.Pul.Jualan kan sifu??Tp saya terletak kat Jur.Pul.Belian. Waaa tp imbangan duga saya imbang la cikgu saya dpt RM70437. Mungkin saya terbalikan beberapa akaun.Rugi tak dapat markah penuh.Sedihnya saya sifuu..

  5. nak gak.. actually say dah try wat satu…yg lain malas nak carik jwpn..

    nnt email ek kat saya..

  6. Cari je dlm blog ini, dah ada pun. Klik HOME, gerenti akan terjumpa.

  7. Assalamualaikum sifu?kali nie sy nk tnye siu skit larrr.boleh x sifu jelaskn/terangkan bab mengenai bahagian jurnal.JB,JL,JPJ,JPB…coz sy lemah lar bab nie..sy harap sifu dapat membantu sy dengan memberi sedikit formula…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: